Mannen met baarden

theater

Mannen met baarden

 

De voorstelling Mannen met Baarden was een eerste theatervoorstelling NIET in het thema circus.  Geslaagde show, echter door de moeilijke technische fiche enkel verkoopbaar in cultuurcentra.  Toch zo'n 30x gespeeld.

 

Dit was de promotekst:

Korneel is visser op zee. Korneel is weinig thuis, soms moet hij lang weg met zijn boot. Korneel vindt dat wel leuk, af en toe eens helemaal alleen zijn… Flore, zijn dochter, vindt dat niet zo leuk.
 Als Flore voor het eerst met haar papa mee mag de zee op, loopt het mis.
Een avontuur dat de gevoelens tussen vaders en hun dochters bespeelt. Een theatervoorstelling waarbij het publiek meegezogen wordt in een draaikolk van golven, stormen en vulkanen.
Deze voorstelling wordt zo speels gebracht dat het verhaal nooit zwaarwichtig wordt. Grappig, spannend, avontuurlijk en soms wat treurig, een verhaal over kleine en grote helden.

Een aantal kinderen uit het publiek worden uitgenodigd om mee te acteren, anderen staan de technieker bij door wind, donder, bliksem, lavastroom, … te maken. Dit is een voorstelling waarbij stilzitten en genieten mag, maar meespelen zeker ook!

Inhoudelijk:
groter worden, en ouders die niet echt willen of niet meteen klaar zijn voor hun kind dat steeds zelfstandiger wordt. Een papa die er van opkijkt wat zijn dochter al allemaal kan. Een papa die beseft dat hij niet de superman is die zijn dochter steeds in hem zag. En een dochter die dat misschien ook al weet…

 

Deze voorstelling speelde van 2013 tot 2015

BijlageGrootte
affiche_mannen_met_baarden.jpg648.57 KB