De Latin-Gipsy bar

theater

Dit hoetchatcha-project werd enkel aangeboden aan festivals en aanverwanten.
Het idee kwam vanuit de inkleding van de circustent en de sfeer die heerste op het 'trouwfeest' van Kristof en Dorothy. 
De promo-tekst luidde als volgt:

Wij bieden een extra sfeer-plaats aan de festivals die er open voor staan. De sfeer wordt naar de tent gelokt met vuur-potten, hangmatten, steltenlopers, jongleurs, vuurspuwers, en nog veel meer verrassingen. 
Een gezellige circustent die latin- en gipsy-sferen uitstraalt. 
Een beetje de lounge-plaats van het festival, waar de mensen gewoon wat komen genieten, een cocktail komen drinken, of wat shaken op de zwoele muziek. 
Maar... ook de plaats waar je niks wil missen, want ieder moment kan de sfeer er omslaan, ieder moment kan er een special act doorgaan, ieder moment kan een bandje op het podium springen, ieder moment kan de DJ de volumeknop en de beats wat opdrijven...

Natuurlijk passen wij ons volop aan, aan uw noden, wensen en beperkingen!

In ons eerste werkjaar -2005- waren wij met de bar te gast op Mano Mundo, De Nacht, Markt Oostkamp, en Feest in 't Park te Oudenaarde, en JA! we hebben gescoord! 
Voor 2006 waren er dubbel zo veel boekingen: Loka Tierra, Mano Mundo, Grosso Modo-festival, De Nacht, de Belgische Jongleerconventie, Folk Dranouter, nomadenfeest in Berlare en Tropicant.

In 2007 zijn we dan toch maar gestopt met dit maffe project, omdat Kristof zijn energie wou steken in De Sierk, de cocktailshakers hun 'Shake that' wilden uitbouwen, acrobaat Charly met zijn streetshow de wereld wil verkennen, andere LGB-artiesten trouwen, krijgen serieus werk, ... Kortom, als we wilden verder doen moest er een nieuwe ploeg komen, en die kon nooit zo goed zijn, dus beter in schoonheid eindigen dan minder goed worden!