Circus Hoetchatchov

theater

circus Hoetchatchov

'CIRCUS HOETCHATCHOV' is een voorstelling die aangeboden wordt aan cultuurcentra en humor-, circus- en theaterfestivals, deze voorstelling kan ook in onze eigen circustent.

HET VERHAAL:

Met veel trots presenteert papa Krzystov zijn zoon Ivànovitch.  Zoonlief blijkt inderdaad over uitzonderlijke talenten te beschikken.  Als Ivànovitch zijn koppigheid achterwege zou laten en zijn kinderlijke klungeligheid zou overwinnen, dan zou hij écht wel eens 'de beste acrobaat van Rusland' kunnen worden...
Hoewel het voor Krzystov niet altijd makkelijk werken is met Ivàn, lukt het hem toch de voorstelling staande te houden.  Terwijl kinderen én ouders smelten voor de clownerieën van Ivànovitch probeert Krzystov het hoofd koel te houden met wind, water, sneeuw, álles wat maar verfrissing kan brengen.
Humor en acrobatie zijn de sleutelwoorden in deze familievoorstelling, die een grote interactie van het publiek vraagt.
Het verhaal gaat over trots, bezorgdheid, opvoeden, maar ook over zelfontplooiing en eigenwil.
Circus Hoetchàtchov' is een rock'n roll-voorstelling. De voorstelling bevat zowel 'traditionele circusacts met een twist', fijne clownerieën, als poëtische momenten.

ACTEURS:

  • 'Krzystov' wordt gespeeld door Kristof Gouwy, van opleiding kleuteronderwijzer, maar vooral bezieler van 'Circus Hoetchatcha' dat reeds 11 jaar allerhande projecten aanbiedt.
  • 'Ivànovitch' wordt gespeeld door Karel Casier, die de prestigieuze ESAC-circusopleiding volgde in Brussel met als specialisatie paalacrobatie.


als familievoorstelling vanaf 4 jaar (dit is een voorstelling waarvan echt alle leeftijden genieten!)
als schoolvoorstelling voor kinderen van 4 t.e.m. 12 jaar

duur: 55 minuten vlakke ondergrond noodzakelijk, betreffende het éénwielerrijden, paalklimmen en kisten stapelen wij brengen een eigen technicus mee.  Onze technische fiche en lichtplan zijn aanpasbaar aan uw situatie.