DE WERF

theater

workshop + voorstelling + spelen à volonté!

1° uur: Met een 10tal grote kinderen bouwen we een uur lang aan een machtig speeltoestel.  We maken met de kinderen eerst plannen en bouwen dan alles op in de zonet bedachte vorm, volgorde en moeilijkheidsgraad.  Alle deelnemers krijgen een veiligheidsbril en overall aangemeten.  Deze activiteit is zowel workshop als fantasiespel als mega-ervaring voor de kinderen.

2°uur: GROTE OPENING van het zopas gebouwde 'apenparcours'!  Met toeters en bellen en accordeon en acrobaten, alsook met speech, lintjes doorknippen en vuurwerk wordt het speeltoestel voor groot publiek zeer officieel open verklaard!

dan: ah ja vanaf dan is het speeltoestel open hé!  Voor de rest van het evenement kunnen kinderen én volwassenen zich uitleven op een machtig apenparcours.  Het toestel is stevig, veilig en superleuk!

--> Onze mobiele speeltuin ziet er dus steeds anders uit, naargelang de 'bouwploeg' (de kinderen) beslissen.  Misschien bouwen we bij jullie een stervorm of een lange sliert, misschien maken we het bij jullie supermoeilijk, misschien wordt het eens een kleuterparcours met een splitsing voor de grotere kinderen, ...

--> het behendigheidsparcours wordt samen met de kinderen opgebouwd uit reeds voorbereide stukken, die zoals een meccano-bouwset in mekaar passen.

 

Hierboven alvast eerste foto's van een stuk van het parcours opgebouwd in een sporthal.