kleutertoestel OCTOPUS

spelen

In het midden een achthoekig platform.  8 armen, 8 verschillende manieren/uitdagingen om op en af het platform te geraken.  Zo simpel doch zo boeiend voor de kleuters!  Hier kan een volledige klas tegelijkertijd op spelen.

We kunnen het toestel aanpassen aan uw noden.  Zo hebben we er reeds 1 gemaakt voor de allerkleinsten, met een circustentje als 'huizeken' vanboven.  Zo hebben we er ook al 1 gemaakt met een richtingspijl als extra spelelement bovenop het platform.  Zo hebben we er ook al 1 gemaakt rond een boom, eentje staat in het midden van de speelplaats.  Zolang het realistisch is binnen de veiligheidsnormen staan wij voor alles open!

 

Het toestel is zo'n 8 meter in doorsnee.  Om dit toestel te bouwen hebben we een vrije ruimte van 11 meter doorsnee nodig.  Doordat de octopus de valhoogte van 60cm nergens overschrijdt kan dit toestel zelfs op de speelplaats gezet worden (met pinnen in de bodem) zonder de ondergrond aan te passen (dus rubber tegels of dergelijke hoeven niet!).

 

weetjes:

- De Sierk blijft 2 jaar lang verantwoordelijk voor eventuele technische mankementen en komt die steeds zo vlug mogelijk herstellen/vervangen.

- We gebruiken enkel duurzaam geïmpregneerd hout met FSC-label.

- Wij maken een gehandtekend document op waaruit blijkt dat het toestel aan de geldende veiligheidsnormen voldoet.  Dit kan handig zijn bij eventuele inspectie.

 

Prijs: slechts 3600 euro! (voor de eventuele extra's of uitbreidingen (bvb. langere armen) is de prijs te bespreken)