apenparcours

spelen

754ffff0 e780 461d 9e64 772724da4f1b

Met de vele know-how die we verworven hebben bij het bouwen van ons Familiepark De Sierk komen we nu naar jullie school, park of tuin.

We bouwen voor jullie kinderen prachtige apenparcours (evenwichtsparcours, behendigheidsparcours) geschikt voor alle leeftijden.  We maken het super leuk en avontuurlijk én -als we de prijzen bij andere firma's zien- zeer betaalbaar!

 

Afmetingen en prijzen:

Het parcours wordt opgebouwd uit verschillende onderdelen, verschillende evenwichtsoefeningen/hindernissen.  We passen de moeilijkheidsgraad aan, aan de leeftijd van de kinderen die er zullen op spelen.  Een parcours dat leuk is voor zowel de kleinste kleuters t.e.m. de ‘groten’ van het zesde leerjaar is moeilijk maar niet onmogelijk.

Ieder onderdeel is ongeveer 2 tot 4 meter lang.

OF: u kiest zelf uit de verschillende opstellingen (zie document onderaan de pagina), legt de puzzel, berekent de prijs en zegt ons wanneer we kunnen bouwen.

OF: FORMULE CARTE-BLANCHE:   (Dit hebben wij het liefst!) 

U toont en vertelt ons:

- de plaats waar we mogen bouwen

- de doelgroep: kleuters, lagere school, of allebei?

- hoe lang het parcours mag zijn (dus eigenlijk hoeveel geld of plaats je hebt…)

- wanneer we mogen bouwen

… en wij leven ons uit en maken er een prachtig parcours van!

PRIJS: slechts 120 euro per meter

(een parcours van 30 meter (3600 euro) is een beetje de regel.  Het langste dat we ooit bouwden staat in Buitenschool De Bergop in Tiegem: 120 meter alstublieft!)

De prijs is exclusief BTW (op scholen moeten we slechts 6% rekenen, jochei!),  kilometervergoedingen en keuring zijn uiteraard inclusief.

 

Weetjes:

We bouwen liefst op gras of aarde, echter  op tegels of beton kan ook.  Vorm van het stuk waar gebouwd wordt is niet belangrijk.  We kunnen bouwen in de lengte, in een kring, in een rechthoek, ster, …  Rekening houdend dat elk afzonderlijk evenwichtstoestel 2 tot 4 meter lengte, 3 meter breedte (betreffende de verplichte valzone) nodig heeft.  Valzones mogen wel overlappen met andere stukken van het evenwichtsparcours of andere aanwezige speeltoestellen.

Als het de bedoeling is dat er ook oudere kinderen (9+) op spelen, dan wordt er een bord voorzien met extra uitdagingen om het evenwichtsparcours ook voor die leeftijdsgroep boeiend te maken.

Aangezien we dit speeltoestel nergens hoger bouwen dan 60 cm klimhoogte is er volgens de huidige veiligheidsnormen geen valdempende ondergrond nodig, dus het gras of de aarde, of zelfs tegels of beton kunnen gewoon blijven.
De Sierk blijft 2 jaar lang verantwoordelijk voor eventuele technische mankementen en komt die steeds zo vlug mogelijk herstellen/vervangen.

We gebruiken enkel duurzaam geïmpregneerd hout met FSC-label.

 

Papierwerk:

We maken uiteraard een officiële factuur op vanuit De Sierk GCV.
We maken een gehandtekend document op waaruit blijkt dat het toestel speelveilig is.  Dit kan handig zijn bij eventuele inspectie.

BijlageGrootte
apenparcours_-_mogelijkheden.pdf22.38 MB
referenties.docx145.35 KB